ΑΠΟΨΕ ΤΡΙΤΗ 06/03 ΩΡΑ 20:00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ < ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ >ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΟ…………..



Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο λόγος για την τρίτη αγωνιστική του Ομίλου 1-4 του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Στον Όμιλο 1-4 μαγνητίζουν τα ντέρμπι Απόλλων – Ανόρθωση στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» και Τεχνοοικία ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ στο «Κίτιον».

Οι δυο αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 06 Μαρτίου 2018 με ώρα έναρξης στις 20:00. Μόνο και μόνο ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει τις μικρές διαφoρές που χωρίζουν τις τρεις από τις τέσσερεις ομάδες. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση προηγείται με 43 βαθμούς, ο Απόλλων έχει 42 και η Τεχνοοικία ΑΕΚ 41. Μόνο η Robo Markets ΑΕΛ ξέκοψε στην τέταρτη θέση με 23 βαθμούς, αλλά παίζει τον δικό της ρυθμιστικό ρόλο.

Στη μάχη του «βυθού» και των θέσεων 5-8 υπάρχει ντέρμπι και πρόκειται για τον αγώνα Ολυμπιάδα Ν. – Αναγέννηση Δερύνειας. Οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρωτιά του Ομίλου και κατ’ επέκταση την 5η θέση. Στο πρώτο ραντεβού του Ομίλου κέρδισε η Ολυμπιάδα στη Δερύνεια με 0-3 σετ.

Στον άλλο αγώνα θα γίνει στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ντέρμπι ουραγών μεταξύ ΘΟΙ Αυγόρου – Εθνικού Λατσιών με την ομάδα του ΘΟΙ να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο Εθνικός στους τελευταίους αγώνες παλεύει και προβλέπεται ενδιαφέρον αγώνας. Οι δυο αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 06 Μαρτίου 2018 στις 20:00.

Τα βαθμολογικά δεδομένα στον Όμιλο είναι τα ακόλουθα: 1. Αναγέννηση Δ. 26, 2. Ολυμπιάδα Ν. 24, 3. ΘΟΙ Αυγόρου 09, 4. Εθνικός Λ. 00.

Λεζ. Πολλές καθοριστικές μάχες στο φιλέ θα δώσουν και την Τρίτη η Κατερίνα Ντουντνίκοβα (Απόλλων) με τις Γεωργία Σταυρινίδου (αρ. 12) και Κάλια Βασιλείου (αρ. 7) της Ανόρθωσης. Φάση από τον αγώνα Ανόρθωση – Απόλλων την 16η αγωνιστική.

Please follow and like us: