ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 16/05 ΜΕ ΑΕΚ……


ΠΑΦΟΣ VS ΑΠΟΛΛΩΝ 1-4 ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΑΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ 17η ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…….
Πάμε Δυνατά και Περήφανα για το 10ο Κύπελλο στην Ιστορία μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΠ:

Απόλλων και ΑΕΚ τίθενται για πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 16 Μαΐου. Όπως είχε αποφασιστεί από πέρσι και ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες θα αγωνίζονταν, ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του τελικού (κερκίδες που θα πάρουν οι δύο ομάδες, αριθμός εισιτηρίων, ώρα έναρξης κλπ) θα αποφασιστούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 30 Απριλίου στα Γραφεία της ΚΟΠ στις 12:00 το μεσημέρι στην παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ανοικτή ζώνη από τον ΑΝΤ 1.

Ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει σε τελικό Κυπέλλου για 17η φορά στην ιστορία του. Η ομάδα της Λεμεσού έχει κατακτήσει το τρόπαιο εννέα φορές και είναι η μάλιστα η κάτοχος του τροπαίου τα δύο τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε τελικό Κυπέλλου για 4η φορά στην ιστορία της. Μετρά μια κατάκτηση Κυπέλλου που είναι και ο μοναδικός τίτλος στην ιστορία της ομάδας, το 2004. Η τελευταία συμμετοχή της ΑΕΚ σε τελικό ήταν το 2006 όταν είχε χάσει με 3-2 από το