ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙ……………………

 

08/07/2019 [21:29]

Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα με το μπάζα που βρέθηκαν

Το όνειρο της Πόλης  και των απανταχού φίλων του ποδοσφαίρου για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου στο Κολόσσι παίρνει σάρκα και οστά. Οι εργασίες του γηπέδου άρχισαν εδώ και περίπου ένα τρίμηνο (28/1), όταν οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά με τις χωματουργικές εργασίες, που ακόμη μέχρι σήμερα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Το κανάλι στο YouΤube «Life With Drones» με drone κατέγραψε εντυπωσιακά πλάνα (Κωνσταντίνος Βασιλειάδης ο χειριστής).

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο κατακυρώθηκε από τον ΚΟΑ στην Κοινοπραξία CYFIELD – NEOPHYTOU J.V, θα κοστίσει περίπου 31.333.000 ευρώ και το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 13.000 θέσεων. Θα ανεγερθεί μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού-Τάσου Ισαάκ και του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού-Πάφου (στα δεξιά του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Πάφο). Για όσους γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή, πρόκειται για το σημείο ανάμεσα στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα και του Λυκείου Αποστόλου Λουκά.

Διαβάστε επίσης: Limassol Arena: «Πανέμορφα» πλάνα από κάμερα drone! (vid)

Βλέποντας και τα δύο βίντεο, θα αντιληφθείτε πως ήταν πριν ο χώρος και πως είναι σήμερα, ενώ κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες τις οποίες η ιστοσελίδα μας δημοσίευσε πρώτη πολύ πριν αρχίσουν τα έργα!

Δείτε τα προηγούμενα βίντεο!