ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1……………..

AΠΟΛΛΩΝ VS Αποέλ 1-2

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, αφού η αλλαγή της τελευταίας στιγμής επηρέασε κάπως τον σχεδιασμό του αγώνα για την ομάδα μας. Δυστυχώς για την ομάδα μας στο 16΄του αγώνα και μετά από κόρνερ του αντιπάλου, η άμυνα μας δεν αμύνθηκε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ και να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στο 19΄σταθήκαμε τυχεροί αφού και πάλι ο αντίπαλος απείλησε με σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και πέρασε άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές μας μετά και το γκολ που δέχθηκαν έδειχναν να μην πατάνε καλά και ο αντίπαλος έβρισκε ευκαιρίες να μπει στην περιοχή μας κάτι που έγινε και στο 25΄με το δοκάρι και πάλι να μας σώζει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε τη διακοπή από τον διαιτητή για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές. Διπλή μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ηροδότου την προβολή του οποίου έσωσαν οι αμυντικοί στη γραμμή σε κόρνερ και στην εκτέλεση του η κεφαλιά του ιδίου να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 41΄η ομάδα μας γλύτωσε από το δοκάρι και πάλι, ενώ στο 42΄ ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του αντιπάλου σε κόρνερ.

Στο 43΄η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ψύχα, με τον ίδιο να εκτελεί και να ισοφαρίζει για την ομάδα μας! Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να καταφέρνει να ισοφαρίσει στα τελευταία στάδια σε 1-1!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αλλά με επιθετικούς ρυθμούς αφού στο 46΄ο Ανδρέου και στη συνέχεια ο Ψύχας έκαναν δύο σουτ που όμως το ένα αποκρούστηκε και το άλλο κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι. Στο 53΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ζαμπά να παίρνει τη θέση του Ηροδότου.

Στο 57΄η άμυνα μας βρέθηκε πολύ ψηλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος σε αντεπίθεση να πετύχει δεύτερο γκολ και να βρεθεί ξανά μπροστά στο σκορ με την ομάδα μας να “κυνηγά” και πάλι το σκορ. Στο 65΄ο Μάριος Ανδρέου τραυματίστηκε και στο 68΄μετά από το διάλειμμα για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές πέρασε στη θέση του ο Γρηγορίου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα μας στο 70΄ο Πηλαβάς πήρε την κεφαλιά που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 82΄τρίτη και αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Χαραλάμπους να παίρνει τη θέση του Πηλαβά που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μέχρι και το 90΄η ομάδα μας δεν είχε τις δυνάμεις να επιτεθεί για την ισοφάριση, ενώ ο διαιτητής πρόσθεσε έξι λεπτά καθυστερήσεων. Τίποτα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά των καθυστερήσεων με αποτέλεσμα η ομάδα μας να δεχθεί την ήττα και να χάσει το Κύπελλο.