ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ UEFA ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ CHAMPIONS & EUROPA LEAGUE………………


Η UEFA ανακοίνωσε χθες τις τελεσίδικες αλλαγές που θα ισχύσουν στους αγώνες των διοργανώσεων της (Champions League, Europa League και UEFA Super Cup) από την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

-Στους αγώνες στη φάση των νοκ άουτ που οδηγούνται σε ημίωρη παράταση, οι ομάδες θα έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν αν το επιθυμούν και τέταρτη αλλαγή.

-Στους τελικούς του Champions League και του Europa League αλλά και στον αγώνα UEFA Super Cup, οι ομάδες θα μπορούν να δηλώνουν στο φύλλο αγώνος μέχρι 23 ποδοσφαιριστές αντί 18 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

-Στα play-off του Champions League, στη φάση των «16» στα προημιτελικά, στα ημιτελικά και στον τελικό, οι αγώνες θα αρχίσουν στις 22:00 ώρα Κύπρου (21:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης). Στη φάση των ομίλων του Champions League, σε κάθε αγωνιστική ημέρα, δύο αγώνες της Τρίτης και δύο αγώνες της Τετάρτης θα αρχίζουν στις 19:55 ώρα Κύπρου και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες στις 22:00 ώρα Κύπρου. Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται την ίδια ώρα.

-Στους αγώνες των ομίλων του Europa League μέχρι και τη φάση των «16» της διοργάνωσης, οι αγώνες θα αρχίζουν στις 19:55 και στις 22:00 ώρα Κύπρου. Οι προημιτελική, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα αρχίζουν στις 22:00.

-Ο αγώνας του Super 2018 που θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στο Τάλλιν της Εσθονίας θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Κύπρου.

-Μετά τη φάση των ομίλων του Champions League και του Europa League, οι ομάδες που θα προκριθούν, μπορούν να δηλώσουν στο ρόστερ τους για τη συνέχεια των διοργανώσεων μέχρι και τρεις νέους ποδοσφαιριστές, χωρίς περιορισμούς.