ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ <ΠΙΣΤΗ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ >

 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (05/06) στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Κολόσσι, η δημοσιογραφική διάσκεψη την οποία παρέθεσε ο Απόλλωνας για να παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν.

 

-Στο πάνελ ο Νομικός Σύμβουλος της Property Gallery Φώτης Τριανταφυλλίδης, ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας Απόλλων Φάνος Κιννής και ο Εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Φανούριος Κωνσταντίνου:

“Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για τη διεκδίκηση των στόχων σε Κύπρο και Ευρώπη. Πάρα πολύ προσιτές οι τιμές των διαρκείας για όλα τα βαλάντια. Κάνουμε άνοιγμα στον κόσμο. Υπήρχε χάσμα τον τελευταίο καιρό, να γεφυρωθεί.

Ο Απόλλωνας με 2 επιστολές ζητά την κατάργηση του μέτρου της κάρτας φιλάθλου. Οφείλουμε να το αποκαταστήσουμε αυτό. Ο Απόλλωνας κάνει τα πάντα να επιστρέψει ο κόσμος”

Φάνος Κιννής:

“Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η επόμενη μέρα. Πρέπει να μας βρει δυνατούς να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή.

Έχουμε αναλογιστεί τις ευθύνες, αναγνωρίσαμε τα λάθη. Το σλόγκαν των διαρκείας πηγάζει από τη μεγάλη μας αγάπη για την ομάδα. Ελπίζω αυτή η χρονιά να μας βρει δυνατούς σε Κύπρο και Ευρώπη και να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από τον τίτλο”.

-Στην συνέχεια η υπεύθυνη Μάρκετινγκ Κούλλα Σταυρινίδου παρουσίασε τις κατηγορίες των διαρκείας. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό για τα διαρκείας Property Gallery και τον Krono Express

-Μειωμένες τιμές από την  online 12ημερη προφορά

Ο υπεύθυνος Εισιτηρίων Χριστόφορος Ματθαίου είπε ότι “μέχρι στιγμής δεν εισακούστηκε η εισήγησή μας για κατάργηση της κάρτας φιλάθλου. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.