ΑΠΟΛΛΩΝ VS FC MIDTJYLLAND EΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ……………………

                                                                                                                                                      
 

 

 

 

 

 

 

Για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων του αγώνα με την  FC Midtjylland  στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” ενημέρωσε  η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το πρωί της Παρασκευής 11 Αυγούστου, θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα για τα PLAY-OFF του UEFA Europa League, με αντίπαλο την FC Midtjylland Δανίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 20:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

– Γενική Είσοδος: 20 ευρώ

– Τιμή εισιτηρίου για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας: 15 ευρώ
*ΑΥΣΤΗΡΩΣ απαραίτητη η προσκόμιση του Εισιτηρίου Διάρκειας κατά την αγορά του εισιτηρίου.  Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους στην προνομιακή τιμή.

– Παιδικό: 1 ευρώ (μέχρι 12 ετών)

Διευκρινήσεις:

– Απαραίτητη προϋπόθεση για την προνομιακή τιμή των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας είναι αυστηρώς η προσκόμιση του Εισιτηρίου Διαρκείας κατά την αγορά του εισιτηρίου.

– Προτεραιότητα για αγορά εισιτηρίου στη ΔΥΤΙΚΗ κερκίδα του ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ θα έχουν από την Παρασκευή 11 Αυγούστου μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Αυγούστου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας.

– Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας εάν θέλουν, μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο για οποιαδήποτε άλλη εξέδρα του γηπέδου επιθυμούν πέραν της Δυτικής Κερκίδας.

– Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας θα έχουν γενικά εξασφαλισμένο εισιτήριο ΜΟΝΟ μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 14/8. Από το απόγευμα της Δευτέρας, όλα τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου και της Δυτικής Κερκίδας.

– Να σημειωθεί ότι η χωρητικότητα της Δυτικής Κερκίδας είναι μικρότερη από το συνολικό αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας. Επομένως ενδέχεται οι διαθέσιμες θέσεις να μην καλύψουν όλους τους κατόχους διαρκείας.

– Οι ΜΗ κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 14/8 θα μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για την Ανατολική και Νότια Κερκίδα. ΑΝ δεν εξαντληθούν τα εισιτήρια για τη Δυτική Κερκίδα μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, από το απόγευμα της θα είναι διαθέσιμα για όλο τον κόσμο προς αγορά.

– Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας κατηγορίας ELITE και PLATINUM θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Εταιρείας τη Δευτέρα 14/8 για την παραλαβή των εισιτηρίων τους.

Ώρες και μέρες λειτουργίας του Apollon Official Store:

(11/08)  Παρασκευή            09:00-13:00 & 15:00-19:00
(12/08)  Σάββατο                 09:00-14:30
(14/08)  Δευτέρα                  09:00-13:00 & 15:00-19:00
(15/08)  Τρίτη                       Κλειστό λόγω της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
(16/08)  Τετάρτη                   09:00-19:00
(17/08)  Πέμπτη                   09:00-15:00