ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ………………….

 

 

 

 

 

 

 

Πρώτο δείγμα Θετικό  αφού ο Σοφρώνης Αυγουστή  είχε την ευκαιρεία  να δοκιμάσει πράγματα και να δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του είχε χθές (27/6), μετά από μια περίπου εβδομάδα προετοιμασίας είχε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Κόντρα λοιπόν στην Ουγγρική Ουίπεστ δοκίμασε δύο ενδεκάδες ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Εύδορα Συλβέστρο που αγωνίστηκε κάποια λεπτά στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Ούγγροι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0 με γκολ που σημείωσαν στο 22΄ του αγώνα. Στην επανάληψη η ομάδα μας κατάφερε σχετικά νωρίς να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα με κεφαλιά του Ζελάγια στο 52΄ και πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 59΄. Πολύ καλύτερη η ομάδα μας στην επανάληψη κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με εξαιρετική κεφαλιά του Πίττα στο 74΄, μετά από σέντρα του Στυλιανού στο 74΄. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να πιέζουν ψηλά τον αντίπαλο κάτι που έφερε και το τέταρτο γκολ με τον Πίττα και πάλι στο 84΄. Πρώτο δείγμα θετικό λοιπόν με την ομάδα μας να κερδίζει 4-1 και να συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για το  πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Η ομάδας μας άρχισε τον αγώνα με τους: Βάλε, Ζάντερ, Ρομπέρζ, Λ. Κυριάκου, Ρέινολντς, Αντρέου, Ψύχας, Σαρδινέρο, Πέδρο, Μάγκλιτσα, Σκέμπρι.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Κίσσας, Χατζηβασίλης, Σακέτι, Στυλιανού, Χάμπος, Ζελάγια, Ντα Σίλβα, Ρομπέρζ, Καρώ, Πίττας και Βασιλείου.