ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ κ. ΜΑΡΙΟ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ UEFA & FIFA …….


ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ :

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ UEFA

Ο Πρόεδρος το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εκφράζουν τις  ευχαριστίες τους 

για την διαχρονική προσφορά σας  τόσο στο Σωματείο μας όσο και στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο επίτιμος πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (ΚΟΠ), Μάριος Λευκαρίτης, αποχαίρετησε χθες τα διοικητικά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Μετά από 21 χρόνια παρουσίας στο ανώτατο διοικητικό σώμα της UEFA, φτάνοντας μέχρι και τη θέση του αντιπροέδρου, ο Μάριος Λευκαρίτης ολοκλήρωσε χθες τη θητεία του (5η κατά σειρά) στο 41ο κογκρέσο της UEFA στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Ομόφωνα, τα 55 μέλη του κογκρέσου ανακύρηξαν τον Λευκαρίτη ως επίτιμο μέλος της UEFA και ο πρόεδρος, Αλεξάντερ Σέφεριν, του απένειμε το χρυσό κλειδί της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, ο αντιπρόεδρος Άνχελ Μαρία Βιγιάρ εξήρε το έργο και την προσφορά του Μάριου Λευκαρίτη στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο:

‘Είμαι ευτυχής και περήφανος που υπηρέτησα για τόσα χρόνια την UEFA και τη FIFA. Η στιγμή της αποχώρησης μου είναι δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη. Είναι πάντα δύσκολο όταν έρθει η ώρα της αποχώρησης. Άφιέρωσα πολύ χρόνο στο μεγάλο μου πάθος, το ποδόσφαιρο και τώρα, ήρθε η στιγμή να αφιερώσω χρόνο στην πραγματική μου οικογένεια’, ανέφερε στην ομιλία του ο Λευκαρίτης.

Ο Κύπριος παράγοντας εκλέγηκε για πρώτη φορά στην UEFA το 1996 και από τότε, εκλέγηκε στο ανώτατο σώμα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας άλλες τέσσερις φορές, το 2000, το 2004, το 2009 και το 2013, φτάνοντας μέχρι τη θέση του αντιπροέδρου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ