ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ LADIES ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…….


Για ακόμα μια χρονιά οι Ladies μας δεν κατάφεραν να κάνουν το όνειρο της πρόκρισης πραγματικότητα αφού δέχθηκαν και δεύτερη ήττα από την Σουηδική Linkoping με 3-0 και αποκλείστηκαν άδοξα από τον θεσμό.

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε η ομάδα μας το παιχνίδι, αφού χωρίς να απειληθεί δέχθηκε ένα γκολ μετά από κόρνερ σε μια στημένη φάση. Η ομάδα μας με τη Rus πήγε να ισοφαρίσει με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 12΄αλλά η αντίπαλος τερματοφύλακας απογειώθηκε και έδιωξε στη γωνιά της, όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι! Νέο σουτ από την Κυνοσίδου στο 14΄για την ισοφάριση απέκρουσε και πάλι η τερματοφύλακας. Η ομάδα μας στη συνέχεια απειλήθηκε με την τερματοφύλακα μας να έχει δύο καλές επεμβάσεις μέχρι και το 25΄. Η ομάδα μας προσπαθούσε να αντιδράσει όμως ήταν ασύνδετη και δεν ερχόταν η τελική προσπάθεια για να απειληθεί η αντίπαλος. Στο 38΄ευτυχώς για την ομάδα μας η επιθετικός της αντιπάλου αστόχησε μετά από κόντρα στη μικρή περιοχή. Τίποτα το αξιόλογο στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και μετά από δύο λεπτά καθυστερήσεων η διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου με την ομάδα μας να χάνει με 1-0!

Στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκίνησε με στόχο να πιέσει για να πετύχει ότι καλύτερο. Στο 53΄μια κεφαλιά μετά από κόρνερ πέρασε έξω, ενώ ένα σουτ της Κυνοσίδου στο 56΄ήταν χλιαρό και κατέληξε στην αγκαλιά της αντίπαλου τερματοφύλακας. Στο 62΄η Nemeth πήρε τη θέση της Κυνοσίδου. Στο 69΄η ομάδα μας απειλήθηκε με δεύτερο γκολ αλλά έσωσε την τελευταία στιγμή η Σιδηρά κάτι που δεν έγινε στο 71΄όταν η ομάδα μας δέχθηκε δεύτερο γκολ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την ομάδα μας αφού έπρεπε να πετύχει τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση. Στο 76΄η ομάδα μας δέχθηκε το τρίτο γκολ και όλα πλέον είχαν τελειώσει. Στο 81΄ η Capelli πήρε τη θέση της Bjiork με την ομάδα μας να πραγματοποιεί και τη δεύτερη της αλλαγή. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα μας να κάνει την τρίτη της αλλαγή με την Παφίτη να παίρνει τη θέση της Ιορδάνους στο 89΄! Μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων η διαιτητής σφύριξε τη λήξη με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα με 3-0!