ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ………….

vik_2362ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ…………….

Πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει απόψε o Sabbianco Απόλλων, ο οποίος φιλοξενεί στην κλειστή μας αίθουσα την Tεχνοοικία ΑΕΚ στις 20:00.

Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών και ο στόχος της ομάδας μας είναι αυτονόητος και δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Ο Γιάννης Γιαπάνης προετοίμασε κατάλληλα τις «Αμαζόνες», οι οποίες είναι αποφασισμένες για να πετύχουν τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Η στήριξη του κόσμου είναι πάντα σημαντική σε τέτοιους αγώνες. Γι’ αυτό, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι αθλήτριες της ομάδας, καλούν τον μεγάλο και περήφανο κόσμο του Απόλλωνα να έρθει στο κλειστό και να γίνει μπροστάρης στην προσπάθεια που θα κάνει απόψε ο Sabbianco Απόλλων.

Τέλος, θυμίζουμε ότι το αποψινό παιχνίδι θα είναι αφιερωμένο στον Ανδρέα Εφραίμ, όπου και θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη του, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, οι παίκτριες της ομάδας μας θα καταθέσουν λουλούδια για τον Ανδρέα και θα αγωνιστούν με πάθος να κερδίσουν τον αγώνα αφιερώνοντας τη νίκη τόσο σε αυτόν, όσο και για ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ.